RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Kungsholmen

RING OSS - 08-124 200 34

Sälja lägenhet

Ljus och modern lägenhet med trägolv inredd med en fluffig matta och designmöbler.

Att sälja sin lägenhet är oftast ditt livs största affär i livet och våra mäklare på Kungsholmen vill göra allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt när ni ska sälja er lägenhet. Våra mäklare på Kungsholmen har lång erfarenhet i branschen och stor lokalkännedom i stadsdelen. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips för att ni ska kunna maxa er försäljning – kontakta oss för att få er personliga mäklare på Kungsholmen. 

7 tips som höjer värdet på ditt hem

Det finns en del som du kan göra redan nu innan våra mäklare på Kungsholmen påbörjar försäljningen av ert hem. Annars kan ni vänta med det och låta våra mäklare och stylister hjälpa er höja värdet på er lägenhet. 

1. Rensa

Ska du sälja din lägenhet på Kungsholmen så behöver du rensa. Oftast mer än ed tror. Spekulanterna som kommer titta på ditt hem vill inte ha för många hinder i vägen, både bokstavligt talat och bildligt. Hemmet ska vara lättöverskådligt och formbart för deras drömmar. Så därför är det bra att så tidigt som möjligt börja rensa i bokhyllor, garderober och köksskåp. Ja, alla dörrar och skåp kan öppnas och inspekteras. Ta även bort privata fotografier. 

2. Glöm inte fönster och speglar

Att göra en storstädning är en självklarhet för de flesta inför att de ska sälja sin lägenhet på Kungsholmen. De vissa kanske glömmer är att även fönster och speglar behöver en felfri finish. Smutsiga fönster drar ned det första intrycket direkt, skymmer utsikten och släpper inte in ljus. Samma gäller speglar – de ska skapa rymd.

3. Styla ert hem

Du kan styla ditt hem och piffa till det men om du är osäker kan du anlita en stylist. Våra mäklare på Kungsholmen hjälper er med kontakter. Glöm inte att du får dra av kostnaden på vinstskatten för din bostad – så win win. Det gäller både kostnader för material som du själv lägger ut för att förbättra din lägenhet men också arbetskostnaden för att ta in en stylist. Enkla knep kan nämligen lyfta din lägenhet; som färska blommor, nya kuddar, en ny matta eller att helt enkelt möblera om. 

4. Se över belysningen

Det är a och o i ett hem och de allra flesta har för få ljuspunkter i sina lägenheter. Belysning är ett enkelt och billigt knep för att skapa mysig stämning i en bostad. Så se till att lägga till en eller två lampor per rum – det kommer lysa upp mörka vrår och lyfta ert hem. 

5. Glöm inte balkongen

Om din lägenhet på Kungsholmen har en uteplats eller balkong se även till att rensa, städa och inreda den. Planera blommor i snygga krukor, snygga till utemöbler och lägga till fräscha kuddar och kanske någon pläd. Även balkongen ska hjälpa till att lyfta helheten när du ska sälja din lägenhet på Kungsholmen.

Behöver ni en mäklare på Kungsholmen? Vi hjälper er från att ni har bestämt er till att bostaden är såld. Kontakta våra mäklare på Kungsholmen i dag för en kostnadsfri värdering av er bostad.