RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Kungsholmen

RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare

Essinge brogata på Lilla Essingen.

Är det dags för nästa steg i er bostadskarriär? Anlita våra mäklare på Kungsholmen när du ska sälja din lägenhet på Kungsholmen. Vårt engagemang i våra kunder och vår lokalkännedom är unik i branschen. Vi ser till att du får en smidig säljprocess och att slutpriset blir rekordhögt! Kontakta oss idag – vi gör en kostnadsfri värdering av er lägenhet och berättar vår strategi för att sälja just er lägenhet på Kungsholmen.

Kontakta oss nästa gång du ska sälja bostad på Kungsholmen!

Pålitliga mäklare på Kungsholmen

Låter du oss sälja din lägenhet på Kungsholmen kan du räkna med ett gott resultat. Vi har lång erfarenhet av att sälja bostäder och många nöjda kunder i bagaget. Våra mäklare på Kungsholmen är lokala och personliga, men samtidigt har vi en stor mäklarkedjas resurser i ryggen. En perfekt kombo för att kunna erbjuda dig som kund bästa tänkbara service.

7 steg – det här får ni av våra mäklare

I korta drag går vår säljprocess till så här:

  1. En av våra mäklare på Kungsholmen går igenom och värderar din lägenhet.
  2. Vi samlar in fakta som behövs för att sälja din lägenhet på Kungsholmen; såsom besiktning, planritning och försäkring.
  3. Din lägenhet marknadsförs med ett skräddarsytt paket som våra skickliga mäklare på Kungsholmen tar fram. Vi jobbar alltid med professionella fotografer och hjälper er även med att styla ert hem om ni vill det. Tillsammans ska vi göra allt för att ert hem ska vara så tilltalande som möjligt och locka så många köpare som möjligt. 
  4. När det är dags för visning får du se våra mäklare på Kungsholmen briljera. Vi är bäst på visningar! Vi ser till att ditt hem känns så inbjudande som möjligt och arbetar även aktivt med besökarna på plats.
  5. Vi sköter budgivning och förhandling åt dig. Våra mäklare på Kungsholmen strävar hela tiden efter att utveckla sin förhandlingsteknik för att kunna göra snabbare och bättre avslut på affären.
  6. Vi ser till att maxa er försäljning och få upp priset till maxbelopp. 
  7. Vid kontraktsskrivningen går din mäklare på Kungsholmen noggrant igenom kontraktet med både dig och köparen så att ni båda är med på exakt vad ni kommit överens om och vad det är som gäller.

Är det dags att sälja din lägenhet på Kungsholmen? Kontakta våra mäklare på Kungsholmen – vi garanterar er en bra affär.