RING OSS - 08-124 200 34

Mäklare Kungsholmen

RING OSS - 08-124 200 34

Om oss

Lägenhetshus i Fredhäll på Kungsholmen – en av våra mäklare på Kungsholmens pärlor..

Mitt i finanskrisen 2008 startade vi på Magnusson Mäkleri Täby AB vår verksamhet. Trots att krisen påverkade den rådande marknadssituationen så tvekade vi inte över att följa vår dröm om att vara en trygg och kundnära mäklare på Kungsholmen. Vi kämpade och nådde vårt mål och vi är idag en given aktör på marknaden. Våra mäklare på Kungsholmen hjälper dig med din bostadsaffär!

Kontakta oss när du ska sälja lägenhet på Kungsholmen så hjälper våra mäklare på Kungsholmen dig att göra en toppenaffär!

Skickliga mäklare på Kungsholmen

Det hela startade med fyra erfarna mäklare som hade ett brinnande intresse för att göra affärer. Med kunniga mäklare på Kungsholmen, ett härligt team och en enorm arbetsinsats har vår verksamhet växt till att bli ett etablerat och omtyckt företag på bostadsmarknaden. I dag är vi 35 anställda fördelade på sex kontor över hela Stockholm.

Som mäklare på Kungsholmen har vår målsättning aldrig varit att bli störst. Nöjda och återkommande kunder samt en stolthet över vår arbetsinsats och våra medarbetare är, och förblir, alltid vårt största fokus. Med personlighet, engagemang och hög kompetens har vi lyckats ro många bostadsaffärer i land. Många med slående försäljningsresultat!  

Vi hjälper dig med din bostadsaffär

Vi anstränger oss till det yttersta för att både säljare och köpare ska känna sig som vinnare efter en avslutad affär. Därför ser vi till att erbjuda tydlig information om rättigheter och skyldigheter så att alla inblandade vet exakt vad som gäller.

Att vi ska vara bäst på visningar är också något som präglar det dagliga arbetet för våra mäklare på Kungsholmen. Våra visningar ska vara en bra upplevelse för intresserade köpare, för att på så sätt leda till en bättre affär i slutändan. Vårt arbetssätt har gjort att vi har fått många nöjda kunder.

Ska du sälja din lägenhet på Kungsholmen? Kontakta våra mäklare på Kungsholmen – vi har alltid plats för nya uppdrag.